HECHT 1214 Masina de gaurit si insurubat

HECHT 1214 Masina de gaurit si insurubat

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2024-01-31): 173.53

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse HECHT: HECHT Masina de gaurit si insurubat

WORCRAFT 113844 Masina de gaurit si insurubat 522,50 RON WORCRAFT 113844 VERTO 50G275 Masina de gaurit si insurubat 323,05 RON VERTO 50G275 Evotools CD 14.4V EPTO 674469 Masina de gaurit si insurubat 280,78 RON Evotools CD 14.4V EPTO 674469 DWT ABS-14.4BLI-2BMC Masina de gaurit si insurubat de la 479,60 RON DWT ABS-14.4BLI-2BMC

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Tip Cu acumulator
Tensiune acumulator 14.4 V
Cuplu 19 Nm
Numar rotatii pe minut 1000 rpm
Performanţă de foraj în lemn 18 mm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Avantajele folosirii unei mașini de gaurit:
Utilitate: O mașină de găurit poate fi utilizată pentru o gamă largă de aplicații, de la găuri pentru șuruburi și cuie la găuri pentru burghie și înșurubare.
Precizie: O mașină de găurit poate garanta un grad ridicat de precizie și uniformitate a găurilor, ceea ce este important pentru anumite proiecte de bricolaj sau de construcție.

Eficiență: O mașină de găurit poate găuri mai repede și mai eficient decât utilizarea unui ciocan sau a unui alt produs, ceea ce poate economisi timp și efort.

Comoditate: O mașină de găurit poate fi utilizată cu o singură mână, ceea ce poate fi util pentru proiecte care necesită libertate de mișcare a celeilalte mâini.

Durabilitate: Mașinile de găurit moderne sunt construite pentru a rezista la uzura și la deteriorare, ceea ce le poate face durabile și potrivite pentru utilizare repetată.

Reducerea efortului fizic: Utilizarea unei mașini de găurit poate reduce efortul fizic necesar pentru a găuri găuri, ceea ce poate fi important pentru proiecte de durată

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.